Agenda - Banner-agenda.jpg
KGV exposeert
Regelmatig worden er exposities georganiseerd waar het werk van onze eigen KGV kunstenaars valt te bewonderen, of sluit men aan bij groepsexposities van derden..
Je vind een overzicht van de komende en lopende exposities en activiteiten onder de Categorieën knop.

Verder biedt deze agenda een selectie van exposities, kunstevenementen en workshops in met name de regio Zuid Holland. Maar uiteraard vind je hier ook belangwekkende kunstgebeurtenissen in de rest van Nederland of daarbuiten.

mei
25
za
Kunstzinnige kijk op Europa bij de ArtWorld’s ZomerExpo @ Museum de Fundatie
mei 25 – sep 1 hele dag

 

Agenda - Eveline-Spreksel-Should-they-not-be-behind-bars.jpg
Should they not be behind bars – Eveline Spreksel

Kunstzinnige Kijk op Europa bij de ArtWorlds’ ZomerExpo 

Europa is het onderwerp van de zevende editie van ArtWorlds’ ZomerExpo. Europa staat ter discussie. Het is een werelddeel in verwarring, waar je wel of niet bij wilt horen. Met de verkiezingen voor de deur, is het juist nu interessant om kunstenaars te vragen na te denken over Europa en dat tot uiting te brengen in hun werk. Een selectie van 250 werken in alle mogelijke beeldende media, gekozen door een vak-, junior- en publieksjury, vormt Europa ZomerExpo 2019, parallel te zien in de Wolk van de Fundatie Zwolle en in Kasteel het Nijenhuis met orangerie en beeldentuin.

Openingstijden: dagelijks van 11 – 17 uur

Entree: Volwassenen combiticket voor Museum de Fundatie en Kasteel het Nijenhuis € 21, Museumkaart, Vrienden van Museum de Fundatie, ICOM, Vereniging Rembrandt, BankGiro Loterij VIP-KAART: GRATIS