agatha

Agatha is geboren en opgegroeid in Leiden en ontdekte het tekenen en schilderen al vrij vroeg. Ze is een gevoelsmens en aan inspiratie ontbreekt het haar nooit. Ze haalt deze o.a. uit rondreizen, verschillende (oude) culturen en het dagelijkse leven.

Schilderen en tekenen doet ze met veel passie en plezier. Momenteel werkt ze met acrylverf, soms met olieverf of een combinatie van deze twee. Favorieten van haar zijn ook: potlood, grafiet, Oost-Indische inkt en conte. Experimenteren en combineren met materialen vind ze een heerlijke bezigheid. Haar werken zijn veelzijdig: abstract (sur)realistisch, figuratief of een combinatie van stijlen.

Naast vrije werken, maakt Agatha ook met veel plezier kunst in opdracht. voor haar is het belangrijk om aan de wensen van cliënten te voldoen. Ze bespreekt graag met de cliënt hoe hij/zij het schilderij wil hebben. Op verzoek kijkt zij ook naar de kleuren en de stijl van de opdrachtgevers interieur.

Agatha heeft 3 jaar les gehad bij Ars Aemula Naturea en 1 jaar aan de Kunstacademie Haarlem. Daarnaast heeft ze van verschillende kunstenaars les gehad en workshops gevolgd in Nederland, Italië en Oostenrijk.

Meer informatie : www.theartstate.nl

styling - spacer-2px.jpgNeem contact op met Agatha

styling - spacer-2px.jpg

  • Klik op een afbeelding voor meer informatie.
  • Alle afbeeldingen zijn Copyright KgV
  • Voor aankoop neem contact op met de kunstenaar

Terug naar overige kunstschilders


Portretten

styling - spacer-2px.jpgAgatha heeft momenteel geen lopende exposities.


Vijf maal meegedaan aan groepsexposities in de galerie van het LUMC.
Gemeentehuis Rijnsburg en Katwijk.
Restaurant Bocconi te Leiden.
Grandcafé De Stal te Leiden.
Volkshuis te Leiden.
Fysiotherapiepraktijk Visser te Leiden.
Zorgcentrum Dillenburgh te Leiderdorp.
Zorgcentrum Groenhoven te Leiden.